top of page
earth-gad1b01860_1280.jpg

Bronnen

Op deze pagina's vind je bronnen aangebracht door leden van onze Facebookgroep https://www.facebook.com/groups/432630570670148 Als je zelf interessante bronnen hebt, post ze daar.

Facebook is een vluchtig medium. Daarom bewaren we de interessantste bronnen duurzaam hier, op de website, zodat je ze altijd kunt terugvinden. Wat zo ontstaat, is een superhandige wegwijzer naar informatie. Die informatie hoeft niet alleen van internet te komen. Als je bijvoorbeeld een interessante serie documentaires kent, of een bijzondere studie hebt ontdekt, dat kan ook. Boekbesprekingen vind je niet hier maar onder de knop ‘Boeken’ – als je een boek wil bespreken, zet je recensie op onze Facebookpagina, en als ze de moeite loont komt ze duurzaam op de website te staan. Elke bijdrage eindigt met de naam van de tipgever in vetjes. Mocht je omwille van de privacy niét willen dat we je bijdrage op de website publiceren, laat het ons weten.

We proberen zoveel mogelijk Nederlandstalige inhoud aan te bieden, maar het is nu eenmaal een feit: veel interessante videos, podcasts e.d. zijn anderstalig. Maar dat hoeft geen probleem te zijn.

Standaard kan je ondertiteling aanzetten door onderaan het scherm de vijfde button vanaf rechts aan te klikken. Als je op de vierde button vanaf rechts – het wieltje – klikt, kun je die ondertiteling in vele gevallen automatisch laten vertalen naar tal van talen waaronder het Nederlands.

Noël heeft er een filmpje over gemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=IQLZel5AQ0Q

De werkwijze kan variëren naargelang op welk toestel je kijkt (pc, tv, smartphone, beamer…) maar hier lees je er alles over https://support.google.com/youtube/answer/100078?hl=nl...

bottom of page