top of page

Podcasts Romain Goorman

Ter ondersteuning van het Ponto3 team werd Romain Goorman aangesteld als Mentor van de groep. In deze functie staat hij in voor inhoudelijke ondersteuning in die domeinen waar Ponto3 in actief is.

Vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond zal hij vooral de nadruk leggen op de rijkdom die te vinden is op het raakvlak tussen wetenschap, filosofie en spiritualiteit. In dit domein heeft hij al drie boeken gepubliceerd: “Ontwaken uit onze Illusies”,  “Intelligentie in de Natuur – een Leidraad voor een Duurzame Toekomst” en "De dood is het absolute einde...of toch niet?"


Romain is tevens voorzitter van de discussiegroep ‘Ontwaken uit onze illusies”. Zijn vrije tijd spendeert hij aan lezen, studeren, zeilen, meerdaagse fietstochten en schrijven.

Foto van Romain Goorman

1. Podcast naar aanleiding van de publicatie van het boek 'De dood is het absolute einde...of toch niet?'

Roman-Podcasts
Romain Goorman_podcast_Juli 2021Romain Goorman
00:00 / 09:33

Interview met Romain Goorman naar aanleiding van de publicatie van zijn derde boek 'De dood is het absolute einde...of toch niet?' 

2. Podcast 2 naar aanleiding van de publicatie van het boek 'De dood is het absolute einde...of toch niet?'

Romain Goorman_Podcast_Juli 2022Romain Goorman
00:00 / 03:33

Tweede interview met Romain Goorman naar aanleiding van de publicatie van zijn derde boek 'De dood is het absolute einde...of toch niet?' 

Romain-Vide podcasts

Video podcasts

bottom of page