top of page

Afspraken

Welkom bij Ponto3! We zijn verheugd dat je hier bent en willen dat dit een positieve en respectvolle omgeving is voor alle leden.  Iedereen die gebruik maakt van of surft naar de website ponto3.org en alle daarmee gelinkte content op het internet, belooft zich aan de hierna beschreven afspraken te houden.


Respectvol gedrag: Behandel alle leden met respect en vriendelijkheid. We verwachten dat je geen beledigende, discriminerende, bedreigende of kwetsende opmerkingen maakt. Houd discussies en meningsverschillen respectvol en vermijd persoonlijke aanvallen.


Relevantie: Zorg ervoor dat je berichten en opmerkingen gerelateerd zijn aan het inhoudelijke onderwerp van onze website, ponto3.org . Dit helpt de groep gefocust te blijven en waardevolle discussies te bevorderen. Off-topic berichten zullen beslist verwijderd worden.


Delen van bronnen: Als je informatie, artikelen, afbeeldingen of andere bronnen wilt delen, zorg er dan voor dat ze relevant
zijn voor het onderwerp van onze groep. Vermeld altijd de bron en geef indien mogelijk een korte samenvatting of je persoonlijke mening over de inhoud.

Delen van bijdragen: Ponto3 maakt op diverse manieren gebruik van Facebook en andere sociale media. Leden en volgers van Ponto3 mogen daarop bijdragen plaatsen.
Bijdragen die door het team van Ponto3 als duurzaam worden beschouwd, kunnen worden gekopieerd naar de website
Ponto3.org met vermelding van de naam van de auteur. Indien die daartegen bezwaar maakt, zal dit niet gebeuren, maar het uitgangspunt is dat het mag.


Respecteer auteursrechten: Plaats geen inhoud waarvan je niet de rechtmatige eigenaar bent of waarvoor je geen toestemming hebt om te delen. Het copiëren van inhoud of schenden van auteursrechten is niet toegestaan.


Vermijd spam: Het plaatsen van herhaalde, promotionele of irrelevante berichten wordt beschouwd als spam en is niet toegestaan. Als je een product of dienst wilt promoten, neem dan contact op met de beheerder(s) voorafgaand aan het plaatsen van berichten.


Wees behulpzaam: Moedig een positieve en behulpzame sfeer aan door vragen van andere leden te beantwoorden en waar mogelijk advies te geven. We zijn hier om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.


Rapporteer ongepast gedrag: Als je een bezoeker tegenkomt dat zich niet aan deze richtlijnen houdt of ongepast gedrag vertoont, meld dit dan bij de beheerders. We zullen de situatie beoordelen en passende maatregelen nemen.

Onthoud dat het naleven van deze gedragsregels de groep een prettige en waardevolle plek maakt voor iedereen. We waarderen je bijdrage aan het bevorderen van een respectvolle en inhoudelijk relevante omgeving op onze website en in onze Facebook-groep!

Het Ponto3.org team

bottom of page