top of page
Stapel kranten

Bronnen - Artikels

Facebook is een vluchtig medium. Daarom bewaren we de interessantste bronnen duurzaam hier, op de website, zodat je ze altijd kunt terugvinden. Wat zo ontstaat, is een superhandige wegwijzer naar informatie. 

Elke bijdrage eindigt met de naam van de tipgever in vetjes. Mocht je omwille van de privacy niet willen dat we je bijdrage op de website publiceren, laat het ons weten.

Artikels

Wil je graag weten hoe je moeiteloos Nederlandstalige ondertiteling kunt toevoegen aan je favoriete anderstalige YouTube-video's? We hebben een pagina met de nodige verduidelijking klaarstaan voor jou! Leer stap voor stap hoe je ondertiteling kunt genereren en bewerken, zodat je kunt genieten van video's in jouw taal.

Ze zijn nog steeds met velen, wetenschappers die denken dat materiaal de bovenhand voert op energie. Je kunt hout (materie) verbranden om hitte (energie) op te wekken, maar je kunt uit energie geen materie maken, punt.

O neen?

Britse wetenschappers hebben nu een experiment ontworpen waarmee energie omgezet kan worden in massa: de andere kant op dus. Gesprekken met andere onderzoeksgroepen moeten nu leiden tot de daadwerkelijke uitvoering.

https://rb.gy/ljylr -  dvde

Einstein.jpg

Er zijn steeds meer wetenschappers die het niet-materialistische licht zien.

https://rb.gy/ljylr -   Jim van der Heijden 

Zie ook: https://www.ponto3.org/info-postmaterialism-manifest - nvh

Manifest-for-Post-Materialist-Science.jpg
bottom of page