top of page
Film Clapboard

Bronnen - Film

Facebook is een vluchtig medium. Daarom bewaren we de interessantste bronnen duurzaam hier, op de website, zodat je ze altijd kunt terugvinden. Wat zo ontstaat, is een superhandige wegwijzer naar informatie. 

Elke bijdrage eindigt met de naam van de tipgever in vetjes. Mocht je omwille van de privacy niet willen dat we je bijdrage op de website publiceren, laat het ons weten.

De boog moet niet altijd gespannen staan. Hier vind je fictie, films die ontspannen of ontroeren. Non-fictie vind je onder ‘Documentaires’.

Film

Wil je graag weten hoe je moeiteloos Nederlandstalige ondertiteling kunt toevoegen aan je favoriete anderstalige YouTube-video's? We hebben een pagina met de nodige verduidelijking klaarstaan voor jou! Leer stap voor stap hoe je ondertiteling kunt genereren en bewerken, zodat je kunt genieten van video's in jouw taal.

Nog een pareltje: 'Out on a Limb' , een boek dat aan de wieg stond van mijn weg naar transformatie, nog lang niet daar - but we are only human.  (Joshua Caro) - https://en.wikipedia.org/wiki/Out_on_a_Limb_(book) - Out on a Limb; Deel 1, Full movie

Joshua Caro

out on a limb.jpg
Untitled.jpg

'Astral City - Movie: Een prachtige film om te zien, geschreven door CHICO XAVIER, NOSSO LAR

onze thuis, de vertaling is niet helemaal dat, er missen woorden die de gehele context weer geven. Je kan de film ook krijgen op dvd. 

Astral City: https://www.imdb.com/title/tt1467388/  - Joshua Caro

bottom of page