top of page

Reïncarnatie; Feit of Fictie?

Bijgewerkt op: 21 feb. 2023

ponto3.org organiseert op zondag 5 maart 2023 bij de Oude Abdij te Drongen een derde bijeenkomst, met als onderwerp 'Reïncarnatie; Feit of Fictie?' Naast presentaties van diverse sprekers is er volop ruimte voor vragen en het delen van eigen ervaringen.


Programma en bijzonderheden:

  1. Korte Introductie door Noël Van Herreweghe. Noël plaatst het concept 'Reïncarnatie' in de context van de Ponto3 focus: verruimd bewustzijn.

  2. Jos Hermans is een psycholoog die zich sinds 1985 vrij intensief heeft beziggehouden met regressies naar vorige levens. Onder een vorm van relaxatie kunnen de meeste mensen zich details van één- of meerdere vorige levens herinneren. Sommigen krijgen zelfs herinneringen door van een tussenbestaan ('de dood'). Deze herinneringen vormen sterke aanwijzingen voor het bestaan van reïncarnatie? Door de hoeveelheid verzamelde informatie is het boek ‘Reïncarnatie’ van Jos Hermans een ‘must’ voor iedereen die hierover meer wil weten. Hij vertelt er ons meer over.

  3. Geert Delanoeije voltooide zijn studies en opleidingen in onderwijs, filosofie en psycho-energetica. Geert is een zelfstandig ecologisch aannemer waarin hij de Psycho-ecologische principes toepast, en is lesgever intuïtieve ontwikkeling. Geert Delanoeije is vooral gespecialiseerd in Psycho-energetische Woon- en omgevingscoaching en is psycho-energetisch Trainer. Geert is lid van de kerngroep van Timotheus Project, lesgever Intuïtieve Ontwikkeling en beroepshalve werkzaam als aannemer.

  4. Francis Goethals is een hypnose- en regressietherapeut uit het Gentse. Hij studeerde af als transpersoonlijk regressietherapeut aan het Tasso-instituut onder deskundige begeleiding van Hans W. Ten Dam. Deze driejarige opleiding staat gekend als zeer grondig: diepgaand en no-nonsense. Na een verdere opleiding psychosociale en medische basiskennis, farmacologie en psychopathologie bij het Hypenzo-instituut in Eindhoven is Francis nu werkzaam in het veld van regressie met een eigen succesvolle praktijk. Francis zal ons vertellen hoe je met regressietherapie op zoek kan gaan naar de oorsprong van een klacht of probleem en de sleutelmomenten die deze gebeurtenis hebben bevestigd en versterkt.

Bijdrage: 15 Euro (Inkom en koffie, thee of water tijdens de pauze)

Locatie: Oude Abdij Drongen, Drongenplein 27, 9031 Drongen (Gent) - Middelgrote zaal (5)

Start bijeenkomst: 13.00h

Einde bijeenkomst: 17.00h


De zaal in deze prachtige abdij is geschikt voor 40 personen. Er zijn al meer dan de helft inschrijvingen. Als u deze bijeenkomst wilt bijwonen, vragen wij u een mailtje te sturen naar info@ponto3.org. U krijgt dan een mailtje met het rekeningnummer waarop u de betaling kunt voldoen. U krijgt een bevestiging van registratie zodra wij uw betaling geregistreerd hebben.

Na afloop van de bijeenkomst kan u het boek “Reïncarnatie” kopen en door Jos Hermans laten signeren. Het boek kost € 23 en kan ter plaatse contant of met Payconiq betaald worden.

Comments


bottom of page