top of page

Nederlandstalige enquete

NEDERLANDSTALIGE ENQUETE !


 

Evelyn Elsaesser, een onderzoekster uit Zwitserland, doet samen met Prof. Dr. Chris Roe en Dr. Callum Cooper (University of Northampton, UK) en David Lorimer (Scientific and Medical Network, UK), wereldwijd een uitgebreide wetenschappelijke studie naar post-mortale communicatie, het krijgen van berichten van overleden dierbaren.

Meer dan 1000 personen hebben de enquête ondertussen ingevuld. De conclusies zijn opzienbarend. Naar schatting heeft 50-60% van de mensen een of meer spontane contacten met een overleden dierbare meegemaakt. Een spontane communicatie na de dood, of post-mortale communicatie (PMC), doet zich voor wanneer een persoon, vaak maar niet altijd in rouw, onverwacht een overledene waarneemt via de zintuigen van zicht, gehoor, reuk of aanraking. Zeer dikwijls voelen personen die een PMC hebben (ervaringsdeskundigen genoemd) alleen "de aanwezigheid" van de overledene of nemen zij een contact waar tijdens de slaap of in een hypnagogische toestand.


Ponto3 vertaalde de enquete die nu beschikbaar is in het Nederlands. Heb je ooit één of meerdere contacten gehad met een overleden dierbare? Klik dan hier om de enquete in te vullen !


Alle informatie wordt anoniem verstrekt en er worden geen gegevens verzameld die u persoonlijk zouden kunnen identificeren. Tijdens het proces van gegevensanalyse zullen alle namen van personen en plaatsen worden geanonimiseerd.

Ponto3 vertaalde ook twee boekjes die in dit verband werden uitgegeven. De onderzoeksresultaten: https://www.adcrp.org/.../625c5c... en een aantal cases: https://www.adcrp.org/.../625c5c...

Voor verdere vragen: info@ponto3.org

Comments


bottom of page