top of page
bronnen - website.jpg

Bronnen - Websites

Facebook is een vluchtig medium. Daarom bewaren we de interessantste bronnen duurzaam hier, op de website, zodat je ze altijd kunt terugvinden. Wat zo ontstaat, is een superhandige wegwijzer naar informatie. Je vindt hieronder interessante websites die jullie aanbrachten, via Facebook bijvoorbeeld.

Elke bijdrage eindigt met de naam van de tipgever in vetjes. Mocht je omwille van de privacy niet willen dat we je bijdrage op de website publiceren, laat het ons weten.

Websites

Wil je graag weten hoe je moeiteloos Nederlandstalige ondertiteling kunt toevoegen aan je favoriete anderstalige YouTube-video's? We hebben een pagina met de nodige verduidelijking klaarstaan voor jou! Leer stap voor stap hoe je ondertiteling kunt genereren en bewerken, zodat je kunt genieten van video's in jouw taal.

Op https://www.gaia.com/ is heel veel interessante informatie te vinden - Ineke Pouw.
Klopt helemaal, het is niet de doos van Pandora, maar het magazijn van Pandora, zo véél info. Het is een betaalsite, 99€/jaar, maar je kan gratis uitproberen – dvde

De International Association for Near-Death Studies (IANDS) richt het grootste deel van haar middelen op het verstrekken van de hoogst mogelijke kwaliteit aan beschikbare informatie over NDE gerelateerde onderwerpen.  
Naast het onderhouden van deze informatie-rijke website, publiceert IANDS een wetenschappelijk tijdschrift en een tijdschrift voor leden, sponsort conferenties en andere programma's, werkt samen met de media en stimuleert de vorming van regionale discussie- en steungroepen. - nvh

 

QUANTUM PHYSICS & CONSCIOUSNESS

De wetenschap kan het bewustzijn van de waarnemer niet meer negeren.

Een schat aan info over een moeilijk onderwerp.

dvde

quantum.jpeg
bottom of page