top of page
Open boek

Bronnen - Boeken

Facebook is een vluchtig medium. Daarom bewaren we de interessantste bronnen duurzaam hier, op de website, zodat je ze altijd kunt terugvinden. Wat zo ontstaat, is een superhandige wegwijzer naar informatie. 

Elke bijdrage eindigt met de naam van de tipgever in vetjes. Mocht je omwille van de privacy niet willen dat we je bijdrage op de website publiceren, laat het ons weten.

Boeken

Wil je graag weten hoe je moeiteloos Nederlandstalige ondertiteling kunt toevoegen aan je favoriete anderstalige YouTube-video's? We hebben een pagina met de nodige verduidelijking klaarstaan voor jou! Leer stap voor stap hoe je ondertiteling kunt genereren en bewerken, zodat je kunt genieten van video's in jouw taal.

Graag wijs ik jullie op dit boek waarin Bernardo Kastrup zijn visie op de werkelijkheid geeft. En op de NDE. Ik ben het aan het lezen en het is zeker geen gemakkelijke lectuur. Dus een boek om een paar keer te herlezen en goed te overdenken om de waarde ervan door te laten dringen.

Waarom materialisme totale onzin is: https://www.dimensies-nde.nl/1401731_waarom-materialisme-totale-onzin-is  - Jim van der Heijden

Rinus-213x300-1.jpg

Ik mis bij 'Informatie' het boek 'Het geheim van Elysion', het moet een prachtig boek zijn! - Ellen Bos

https://uitgeverijvanwarven.nl/.../het-geheim-van-elysion/

Carlos Mendes is een Braziliaanse natuurkundeprofessor die je kunt vinden op YouTube. Hij is uitermate geïnformeerd en integer. Mendes interviewt zeer interessante gasten van alle maatschappelijke niveaus: dokters, professors, chirurgen, jongen mensen, eenvoudige mensen, over bijna-doodervaringen. Zeer de moeite waard om er naar te kijken/luisteren. Heeft ondertiteling in verschillende talen.  https://www.youtube.com/watch?v=Zvi3t7WSsrc -  Arminda Nogueira.

bottom of page