top of page

Bijeenkomst 'De Bijna-doodervaring'

Bijgewerkt op: 18 jan. 2023
De eerste bijeenkomst 'Contacten met overleden dierbaren' die ponto3.org organiseerde in de Oude Abdij - Drongen op 6 oktober was geslaagd en volzet.

ponto3.org organiseert op zondag 22 januari 2023 bij de Oude Abdij te Drongen een tweede bijeenkomst, deze keer over Bijna-Doodervaringen (BDE's). Naast getuigenissen van diverse sprekers is er volop ruimte voor vragen en het delen van eigen ervaringen.


Programma en bijzonderheden:

1.Introductie en kort overzicht door Noël Van Herreweghe. Noël vertelt ons wat zijn ervaringen zijn m.b.t. de gesprekken en interviews die hij deed met verschillende bijna-doodervaarders;

2. Brigitte Buyle, Roos van het Water, Guy Vander Linden en José Deltour vertellen ons wat de aanleiding was van hun bijna-doodervaring en de daaropvolgende levensveranderingen;

3. Romain Goorman schreef er onlangs een boek over dat ondertussen gretig over de toonbank gaat: 'De dood is het absolute einde...of toch niet?' Hij vertelt ons er meer over.


Bijdrage: 15 Euro (Inkom en koffie, thee of water tijdens de pauze)

Locatie: Oude Abdij Drongen, Drongenplein 27, 9031 Drongen (Gent) - Middelgrote zaal (5)

Start bijeenkomst: 13.00h

Einde bijeenkomst: 17.00h

De zaal in deze prachtige abdij is geschikt voor maximaal 40 personen. Als u deze bijeenkomst wilt bijwonen, vragen wij u een mailtje te sturen naar info@ponto3.org. U krijgt dan een mailtje met het rekeningnummer waarop u de betaling kunt voldoen. U krijgt een bevestiging van registratie zodra wij uw betaling geregistreerd hebben.


Na afloop van de bijeenkomst kan u het boek “De dood is het absolute einde...of toch niet?” kopen en door Romain Goorman laten signeren. Het boek kost € 20 en kan ter plaatse contant of met Payconiq betaald worden.
Meer informatie of eventuele vragen: info@ponto3.org of (0)473 881872.


 

Comments


bottom of page